Akın, ev ziyaretleri ile vatandaşların taleplerini dinliyor

‘Danışan akıl hata yapmaz’ düsturuyla 14 yıldır devam eden Belediye Başkanlığı süresince halkla hep iç içe olduğunu ve Bartın’ın meselelerini konuşarak birlikte çözüm üretmek için fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talep ve önerileri dinlemeye devam ediyor.
Bu haber 2023-02-03 09:36:33 eklenmiş ve 266 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Esnaf ve halk ziyaretlerine büyük önem veren Bartın Belediye Başkanı Akın, kent merkezinde vatandaşları evlerinde ziyaret ederek talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.

 

Son olarak Demirciler Mahallesi ve Kırtepe Mahallesi’ne ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Akın, hem belediye çalışmalarını anlattı hem de talep ve önerileri dinledi.

 

Belediye Başkanı Cemal Akın’a ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Yönetim Kurulu Üyesi Hamide Özkaynak eşlik etti.

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “‘Danışan akıl hata yapmaz’ düsturuyla 14 yıldır devam eden Belediye Başkanlığımız süresince hep halkımızla iç içe olduk, Bartın’ımızın meselelerini konuşarak birlikte çözüm üretmek için fikir alışverişinde bulunduk. Halkımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda şehrimizdeki hava kirliliği sorunun çözümü, ırmağımızın atıksudan kurtulması, yeni su hattının şehrimize getirilmesi, yeni sosyal alanların açılması gibi büyük önem arz eden çalışmalara imza attık. Yine halkımızın istekleri doğrultusunda çok önemli sosyal ve kültürel çalışmaları hayata geçirerek bu anlamda da şehrimize katkı sunduk.  Aynı anlayış içinde çalışmalarımızı sürdürmeye, fırsat bulduğumuz her anımızın halkımızla birlikte geçirmeye devam edeceğiz. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›