Akın, Kalaycı’yı ziyaret etti

Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı’yı ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye çalışmalarını anlatarak talep ve önerileri dinledi.
Bu haber 2023-02-02 10:17:06 eklenmiş ve 349 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı’yı ziyaret etti.

 

 

Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek talepleri dinleyen Başkan Cemal Akın’ın son durağı Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şubesi oldu.

 

 

Ziyaretinde ilk olarak dernek çalışanları ile selamlaşan Başkan Cemal Akın daha sonra şube başkanı Ali Kalaycı ile sohbet etti.

 

 

Belediye çalışmalarının görüşüldüğü ziyarette Başkan Cemal Akın, Kalaycı’nın taleplerini dinledi.

 

 

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda Akın, Kalaycı ve dernek çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi.

 

 

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Türkiye Emekliler Derneği Bartın Şube Başkanı Sayın Ali Kalaycı’yı dernek binasında ziyaret ederek, dernek faaliyetlerinde kolaylıklar diledim. Değerli Dernek Başkanımızla Belediye çalışmalarımızla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, emeklilerimize yönelik ortaya koyduğumuz projeleri konuştuk. Göreve geldiğim günden bu yana derneğimiz tüm faaliyetlerine elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Emeklilerimiz için projeler ürettik. Bu projelerden bir tanesi de büyük önem verdiğimiz Emekliler Evi’dir. 2009 yılından bugüne sosyal anlamda birçok çalışmayı şehrimize kazandırdık. Emekliler Evi Projemiz ile de yıllarca çalışarak kendine ve ülkemize katma değer sağlayan vatandaşlarımızın hayatlarına dokunmak istedik. Emekli vatandaşlarımıza çok güzel bir sosyal alan oluşturduk. Bu projenin oluşturulması aşamasında değerli Dernek Başkanımızla da istişarelerde bulunduk. Değerli fikirleri için ve bugün ki misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›