“Attığımız her adımı halkımıza danışıyoruz”

Hasankadı Beldesi’nde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların projelerle ilgili öneri ve taleplerini dinleyerek “Her zaman halkımızla iç içe sürdürdüğümüz çalışmalarımızın karşılığını kentimize yaptığımız yatırımların gördüğü ilgi ve alaka ile görmekteyiz. Attığımız her adımı halkımıza danışarak, istişare ederek gerçekleştirdik” dedi.
Bu haber 2023-01-31 16:02:03 eklenmiş ve 6028 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Hasankadı Beldesi’nde düzenlenen programda vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Hasankadı Belde Başkanı Fazlı İğneci, MHP Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Esra Özşan, KAÇEP Hasankadı Belde Başkanı Hatice Ayaş, teşkilat mensuplarının hazır bulunduğu programda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

 

Vatandaşların projelerle ilgili öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Akın, Hasankadı’ya gerçekleştirdiği hizmetler için Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu’na teşekkür ederek, başarılar diledi.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, program sonrası değerlendirmelerde bulunarak “Kıymetli vatandaşlarımız ile Hasankadı’da bir araya geldik. Her zaman halkımızla iç içe sürdürdüğümüz çalışmalarımızın karşılığını kentimize yaptığımız yatırımların gördüğü ilgi ve alaka ile görmekteyiz. Attığımız her adımı halkımıza danışarak, istişare ederek gerçekleştirdik. Hasankadılı hemşerilerimizle de düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek sohbet ettik. İcabet ettiğimiz programda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Belediye Başkanımız Şeref Emiroğlu’na çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›