Kılıç, “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”nı ziyaret etti

İlçe Müftülüğü ’nün “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı”nı ziyaret eden Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğin güçlü Türkiye’sine hazırlarken bu tarz projelerin gerçekleşiyor olması hepimizi memnun ediyor” dedi.
Bu haber 2023-01-30 16:27:19 eklenmiş ve 154 kez görüntülenmiştir.

 

Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, İlçe Müftü V. Ethem Bayraktar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok ile beraber Diyanet İşleri Başkanlığı’nın öğrencilerin bilgi, ahlak ve merhamet duygularıyla yetişmesine katkı sağlamak, gençlik çalışmalarının devamlılığını sağlamak ve tatil dönemini değerlendirmek amacıyla ülke genelinde 12-14 yaş grubu kız/erkek öğrencilere yönelik başlatmış olduğu kamp projesi kapsamında İlçe Müftülüğünün Kızıllar köyünde düzenlediği Gençlik Kampını ziyaret etti.

 

 

Ziyareti esnasında çalışmalar hakkında bilgi alan ve öğrencilere hediyelerini takdim eden Kılıç; “Öğrencilerimizin ara tatil döneminde hem eğlenebildikleri hem de Kur'an-ı Kerim, Hz. Peygamber'in Gençliğine Dair Notları, Âdâp ve Usul gibi dersleri görebildikleri gençlik kampımızın hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğin güçlü Türkiye’sine hazırlarken bu tarz projelerin gerçekleşiyor olması hepimizi memnun ediyor. Öğrencilerimize ve eğitmenlerimize çalışmalarında başarılar dilerim. Emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Mehmet Sadık Kılıç Ulus Kaymakamlığı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›