Başkan’dan “birlik ve beraberlik” vurgusu

Bartın’da faaliyet gösteren derneklerin üyeleriyle buluşan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın’ı geleceğe taşırken; huzur ve güven duyulan, modern alt ve üst yapısı ile yaşamı kolaylaştıran, kültürel-sanatsal-sportif etkinlik alternatifleri ile yaşama keyif katan bir Bartın hedeflediklerini belirterek “birlik ve beraberlik” mesajı verdi.
Bu haber 2023-01-30 16:12:54 eklenmiş ve 241 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Ulus Kumluca Abdipaşalılar Derneği, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği, Arıt ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği, Sipahiler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Çakraz ve Köyleri Yardımlaşma Kalkındırma Turizm Derneği, Serdaroğlu Köyü ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bartın Yardımlaşma  Dayanışma ve Kültür Derneği, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

 

 

Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Birlik ve Beraberlik Gecesi Programına katılan Başkan Akın, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 

 

Bartın’ı geleceğe taşırken; huzur ve güven duyulan, modern alt ve üst yapısı ile yaşamı kolaylaştıran, kültürel-sanatsal-sportif etkinlik alternatifleri ile yaşama keyif katan bir Bartın hedeflediklerini belirten Başkan Akın, program sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunurken şunları söyledi:

 

 

“Şehrimize en iyi hizmetleri sunma arzusu ile çıktığımız yolda halkımızla birlik beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Bu güzel akşamda Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir ile birlikte Bartın Ulus Kumluca Abdipaşalılar Derneği, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Spor Kulübü Derneği, Arıt ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma Derneği, Sipahiler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Çakraz ve Köyleri Yardımlaşma Kalkındırma Turizm Derneği, Serdaroğlu Köyü ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Bartın Yardımlaşma  Dayanışma ve Kültür Derneği, Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik Gecesi Programına katıldık. Programda Dernek Başkanlarımız, üyeleri ve kıymetli dostlarımızla sohbet etme imkanı bulduk.

 

 

Halkımızla kurduğumuz gönül bağı, en küçüğünden en büyüğüne kadar tuttuğumuz her el bize hayatta olmamızın gayesini hiçbir zaman unutturmadı. Kentimizi geleceğe taşırken; huzur ve güven duyulan, modern alt ve üst yapısı ile yaşamı kolaylaştıran, kültürel-sanatsal-sportif etkinlik alternatifleri ile yaşama keyif katan bir Bartın’ı hedefledik. Bu hedefe ulaşmak için de  halkımızla birlik beraberlik içinde sağlam ve emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.”

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›