“Tüm proje ve etkinliklere de destek oluyoruz”

Bartın Valiliği ve Bartın Belediyesi’nin destekleriyle Kemankeşler Geleneksel Okçuluk Derneği tarafından hazırlanan Geleneksel Okçulukta Avrupa İş Birliği Projesinin açılış toplantısına katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Ata sporlarımızı yaşatmak, çocuklarımıza, gençlerimize aktarmak adına Bartın Belediyesi olarak çeşitli çalışmalar yürütüyoruz” dedi.
Bu haber 2023-01-30 16:10:17 eklenmiş ve 250 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Kültür Merkezi ve Kent Belleği Araştırma Kütüphanesi konferans salonunda düzenlenen Bartın Valiliği ve Bartın Belediyesi’nin destekleriyle Kemankeşler Geleneksel Okçuluk Derneği tarafından hazırlanan Geleneksel Okçulukta Avrupa İş Birliği Projesinin açılış toplantısına katıldı.

 

 

Başkan Akın, konu ile ilgili açıklamasında, “Ata sporlarımızı yaşatmak, çocuklarımıza, gençlerimize aktarmak adına Bartın Belediyesi olarak çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda da kurmuş olduğumuz Güreş Kulübümüz ve Okçuluk Kulübümüz KöyPark’ta çalışmalarını sürdürürken birbirinden yetenekli sporcular yetiştiriyor. Bu çalışmalarımızın yanı sıra geleneksel sporlarımızın yaşatılması ve tanıtılması adına yapılan tüm proje ve etkinliklere de destek oluyoruz. Ata Sporlarımızdan bir tanesi olan Okçuluğu yeni nesillere aktarmak, yurtiçi ve yurtdışında tanıtımını yapmak amacıyla başlatılan bu projenin hayırlı olmasını diliyorum. Projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›