Denetimler devam ediyor

Bartın’da ilimiz sınırları dahilinde bulunan açık işletme olarak faaliyetini yürüten marn, tras, kil, kalker, kum-çakıl gibi “Maden Ocaklarına Birleşik Denetim ve Risk Esaslı Denetim Programı” kapsamında denetimler devam ediyor.
Bu haber 2023-01-30 09:59:25 eklenmiş ve 216 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü İlimiz sınırları dahilinde bulunan açık işletme olarak faaliyetini yürüten marn, tras, kil, kalker, kum-çakıl gibi Maden Ocaklarına Birleşik Denetim ve Risk Esaslı Denetim Programı kapsamında denetimlerine devam ediyor. Ayrıca söz konusu işletmelere yönelik planlı, ani ve şikayet bazlı denetimler de yapılıyor.

 

 

Söz konusu faaliyetlerle ilgili olarak, 2872 sayılı Çevre Kanunu ve bu Kanuna istinaden çıkarılan yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulmasına ve diğer ilgili kurum ve kuruluşlarca mer'i mevzuat çerçevesinde öngörülen gerekli tüm izinlerin ve tedbirlerin alınmasına,  ekolojik dengenin bozulmamasına, çevrenin korunmasına ve geliştirilmesine yönelik tedbirlere uyulmasına yönelik gerekli inceleme ve denetimler gerçekleştiriliyor.

 

 

Denetim sonucunda Bartın Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından 2872 sayılı Çevre Kanunu kapsamında iş ve işlemler yapılıyor.

ETİKETLER : Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›