Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ile çalışmalar konuşuldu

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak olan çalışmalarla ilgili mahalle Muhtarı Gökhan Çelik’le istişarelerde bulundu. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gökhan Çelik’in taleplerini dinleyen Başkan Akın, taleplerin en kısa zamanda karşılanacağını söyledi.
Bu haber 2019-06-28 09:30:32 eklenmiş ve 172 kez görüntülenmiştir.

 

 

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gökhan Çelik, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Ziyarette Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gökhan Çelik’in taleplerini dinleyen Akın, taleplerin en kısa zamanda karşılanacağını söyledi.

Açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Halkımızın belediye hizmetlerinden daha iyi faydalanabilmesi için muhtarlarımızla ve azalarımızla sık sık bir araya geliyor,  istişarelerde bulunup, belediye hizmetlerimizin halkımıza ulaştırılması yönünde fikir alışverişlerinde bulunuyoruz. Muhtarlarımızla sağlamış olduğumuz bu iletişim sayesinde sorunları hızla çözüp hayatı kolaylaştıran hizmetlerimizi en etkili şekilde vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda da ziyaretime gelen Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Gökhan Çelik ile yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Kendisine çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Cemal Akın Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Gökhan Çelik
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›