67 kişiye 18 bin 768 TL ceza kesildi!

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hatalı araç parkı ve trafiğe kapalı alan ihlalini önlemek üzere gerçekleştirdikleri denetimleri yoğunlaştırdı. Zabıta ekipleri özelikle hatalı araç parkı ve trafiğe kapalı alan ihlalini önlemek üzere gerçekleştirdikleri denetimlerde son üç ay içerinde 75 zabıt varakası tanzim ederken toplamda 16 bin 320 TL cezai işlem uyguladı. Ayrıca Kabahatler Kanununa göre çeşitli suçlardan 16 şahsa da 2 bin 448 TL ceza kesildi. Ayrıca Kabahatler Kanununa göre seyyar satış yapmak, işgal ve dilencilik gibi çeşitli suçlardan 16 şahsa işlem yapılırken kişi başı 153 TL olmak üzere toplam 2 bin 448 TL ceza uygulandı.
Bu haber 2019-06-28 09:28:39 eklenmiş ve 178 kez görüntülenmiştir.

 

Zabıta denetimleri yoğunlaştı

 

 

Kent Merkezindeki huzur ve güveni tahsis etmekle görevli olan Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri hatalı araç parkı ve trafiğe kapalı alan ihlalini önlemek amacıyla gerçekleştirmiş oldukları denetimleri sıklaştırdı.

Ekipler son üç ayda 70 vatandaşa trafiğe kapalı alanı giren ve ayrıca kaldırama araç parkı yapan 70 vatandaşa cezai işlem uyguladı. Ekipler ayrıca kaldırım üzerindeki demir dubalara çarparak zarar veren 1 kişi, engelli bandını kapatarak araç parkı yapan bir kişiye, köylü pazarında halkın huzurunu bozacak şekilde kavga çıkarmaktan 2 satıcıya, Tatil Beldesi İnkumu’nda tarife üzerinde simit satışı yapmaktan 1 kişi olmak üzere toplamda 75 zabıt varakası tanzim edildi. Kişi başı 320 TL olmak üzere toplamda 51 kişiye 16 bin 320 TL cezai işlem uygulandı.  Ayrıca Kabahatler Kanununa göre seyyar satış yapmak, işgal ve dilencilik gibi çeşitli suçlardan 16 şahsa işlem yapılırken kişi başı 153 TL olmak üzere toplam 2 bin 448 TL ceza uygulandı.

 

Akın: “Kentimizde huzuru sağlamak için ne lazımsa yapıyor”

 

Akın açıklamasında “Belediye olarak kentimizde huzuru sağlamak ve hayatı kolaylaştırmak için ne lazımsa yapıyoruz. Bu gaye ile gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızdan biri de Zabıta Müdürlüğü’müzce gerçekleştirdiğimiz  denetimlerdir. Ekiplerimiz özelikle hatalı araç parkı ve trafiğe kapalı alan ihlalini önlemek üzere gerçekleştirdikleri denetimlerde son üç ay içerinde 75 zabıt varakası tanzim ederken toplamda 16 bin 320 TL cezai işlem uyguladı. Ayrıca Kabahatler Kanununa göre çeşitli suçlardan 16 şahsa da 2 bin 448 TL ceza uyguladı.” dedi.

 

ALO 153 Belediye Hattı açıldı

 

Başkan Akın, “Alo 153 Belediye hattı 7/24 açık olup her türlü gelen ihbar, şikâyet ve taleplerin alınıp ilgili birimlerle irtibata geçerek değerlendirmeye alınmaktadır.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın zabıta denetim
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›