Kasapoğlu: “Oy kullanmaları için üzerimize düşeni yapacağız”

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyen İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, seçim gündemine dair açıklamalarda bulunurken “Okulların açık olduğu bir zamanda, hatta sınavların olduğu bir dönemde seçim yapmak demek gençlere ‘oy kullanmayın’ demektir. Ama kimse merak etmesin. Biz varız. Gençlerimizin yanındayız. Oy kullanmaları için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.
Bu haber 2023-01-27 12:27:40 eklenmiş ve 387 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

Geçtiğimiz Pazar günü İl Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresini gerçekleştiren İYİ Parti’de yeniden İl Başkanlığına seçilen Mehmet Kasapoğlu, mazbatasını aldı.

 

Kongreye ilişkin değerlendirmede bulunan İYİ Parti İl Başkanı Kasapoğlu, “İYİ Parti Bartın İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresini Trabzon Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Örs'ün katılımı ile gerçekleştirdik. Yeniden İl Başkanı seçilmem konusunda şahsıma göstermiş oldukları teveccüh ve güven dolayısıyla başta Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere, tüm delegelerimize, kongremize katılım sağlayan Millet İttifakımızın değerli İl Başkanlarına, STK Başkanlarına, delegelerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Gençlerin oy kullanmasını istemiyorlar

 

Seçim süreciyle ilgili de gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan

İYİ Parti İl Başkanı Kasapoğlu, şunları söyledi:

 

“Sayın Erdoğan, seçim tarihini 14 Mayıs olarak açıkladı. Yani, yine bir erken seçim yaşayacağız. İktidar gençlerin oy kullanmasından korkuyor. Okulların açık olduğu bir zamanda, hatta sınavların olduğu bir dönemde seçim yapmak demek gençlere ‘oy kullanmayın’ demektir. Öğrencilerimizin birçoğu seçim için memleketlerine dönmek zorundalar. Üstelik, birçok öğrencimizin de oy kullanmak için memleketlerine gidip geri dönecek maddi durumu yok. Ama kimse merak etmesin. Biz varız. Gençlerimizin yanındayız. Oy kullanmaları için üzerimize düşeni yapacağız.

 

20 yıllık karanlığa son vereceğiz

 

Bu iktidar 20 yıldır kurumların içini boşalttı. Liyakatsiz torpilliler ordusunu her yere yerleştirdiler. Ülkenin her yerini cemaatler tarikatlar sardı. Satılmadık fabrika, arsa kalmadı.3Y ile mücadele edeceğiz dediler. Neydi bu 3Y Yoksulluk Yolsuzluk ve Yasaklar.20 yılda bu 3Y artarak devam etti. Bu iktidar neredeyse yüzü gülen, geleceğe umutla bakan insan bırakmadı. Vatandaşımız kiralarını faturalarını ödemekte zorlanır hale geldi. Enflasyon altında ezilen maaşlar ay sonuna yetmiyor. Millet İttifakı olarak kararlıyız ve bu 20 yıllık karanlığa son vereceğiz.

 

“Geleceğimizi geri alacağız”

 

Bir de çıkmışlar utanmadan sanki ülkede 20 yıldır kendileri iktidarda değilmiş gibi ‘yeter söz milletindir’ diyorlar. Evet, Erdoğan söz artık tek adamın değil milletin olacak ve millet sana sandıkta ‘yeter Erdoğan, yeter AKP’ diyecek. Geleceğimizi geri alacağız. Çocuklarımızı tarikat yurtlarına teslim etmeyeceğiz. Vatandaşımızı fahiş fiyatlara ezdirmeyeceğiz. Adil, özgür ve refah içinde mutlu bir Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz.”

ETİKETLER : Bartın İYİ Parti İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu seçim
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›