Kandil geleneği devam etti

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Regaip Kandili dolayısıyla Hükümet Caddesi’nde vatandaşlara ikramlarda bulundu. Akın, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza afiyet olmasını diliyorum. Allah daha nice kandillere erişmeyi hepimize nasip etsin inşallah” dedi.
Bu haber 2023-01-27 11:29:08 eklenmiş ve 259 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın Belediyesi tarafından Regaip Kandili dolayısıyla vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

 

 

Hükümet Caddesi’nde düzenlenen ikram etkinliğinde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Ufuk Kasap ve Semih Kaptan, MHP Bartın İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım ve belediye personeli tarafından 3 bin kişilik kandil simidi ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

 

“Allah daha nice kandillere erişmeyi nasip etsin”

 

 

Gerçekleştirilen etkinlik sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, “Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan Regaip Kandil’ini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip, isteme, arzulama ve meyletmeyi ifade etmektedir. Dolayısıyla Regaip Kandil’inde de anlamına uygun olarak Rabbimizin ihsanını diliyorum. Edilen duaların ve tövbelerin kabul gördüğü, yüreklerin nurla dolduğu, Yüce Mevla’nın sonsuz merhametinden bol bol yararlanıldığı bu kutsal gecenin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularımızın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Regaip Kandilimiz mübarek olsun. Bu önemli gün münasebetiyle Bartın Belediyesi olarak düzenlediğimiz etkinlikle vatandaşlarımıza kandil simidi ve çeşitli ikramlarda bulunduk. Geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza afiyet olmasını diliyorum. Allah daha nice kandillere erişmeyi hepimize nasip etsin inşallah” diye konuştu. 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›