Robotik Kodlama ve IOT Kursu başvuruları başladı!

Bartın Belediyesi ile Bartın Bilim Eğitimi Derneği tarafından ortaklaşa Bartın Belediyesi Kültür Merkezi/Bilim Atölyesi’nde düzenlenecek olan Robotik Kodlama ve IOT (Nesnelerin İnterneti) Kursu ile ilgili Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Çocuklarımız geleceğin girişimcileri, yazılımcıları, tasarımcıları olacak” dedi.
Bu haber 2023-01-25 16:22:57 eklenmiş ve 147 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi ile Bartın Bilim Eğitimi Derneği tarafından ortaklaşa Bartın Belediyesi Kültür Merkezi/Bilim Atölyesi’nde düzenlenecek olan Robotik Kodlama ve IOT (Nesnelerin İnterneti) Kursu 14 Şubat 2023-18 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 

 

10 hafta gerçekleştirilecek olan kursta Salı günleri 16.30-18.30 saatleri arasında 9-13 yaş arası öğrenciler eğitim görebilecek.

 

 

Bartın Belediyesi Bilim Atölyesi’nde düzenlenen kursların önemine değinen Belediye Başkanı Cemal Akın, kursla ilgili detaylı bilgi verdi.

 

 

Akın, “Robotik Kodlama ve IOT (Nesnelerin İnterneti) Atölyesi’ne büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda da Robotik Kodlama Eğitici Eğitmenimiz Yücel Yüzlü (Fizik Öğretmeni) ve Engin Durmuş (Matematik Öğretmeni) liderliğinde gerçekleştirilen atölye çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çocuklarımız geleceğin girişimcileri, yazılımcıları, tasarımcıları olacak. Robotik Kodlama Atölyemizde klasik eğitim anlayışının dışına çıkarak çocuklarımızı/gençlerimizi aktif olarak teknolojiyle buluşturuyoruz. Robotik Eğitim Atölyemizde vizyonumuz, geleceği inşa edecek mühendis ve yazılımcıları yetiştirmektir. Teknolojiyle iç içe yaşayacağımız günlere doğru hızla ilerlerken atölye çalışmalarımızla sürece destek vermekteyiz. Çocuklarımız/gençlerimiz eğleniyorlar, öğreniyorlar ve teknoloji üretiyorlar. Bu önemli kurs 14 Şubat-18 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 10 hafta sürecek olan kursumuza kayıtlarımız başladı. Başvurmak isteyen gençlerimizi bu kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›