“Daha da güzel ve modern görünüme sahip bir Bartın için”

Şehir merkezinde ihtiyaç duyulan noktalarda parke taş ile yol düzenleme çalışması gerçekleştiren Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, güzel ve modern görünüme sahip bir Bartın oluşturmak için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.
Bu haber 2023-01-25 16:19:27 eklenmiş ve 389 kez görüntülenmiştir.

 

Planlama ile uygulamayı birleştiren belediyecilik anlayışıyla hizmetlerine devam eden Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak, Gölbucağı Mahallesi 535. Sokak’ta başlatılan parke taşla yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren, üretken belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak için yeni imar yolları açıyor, kaldırımlar, merdivenler yapıyor, beton parke, sathi asfalt ve sıcak asfalt malzemelerle yol ile kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Çalışma ve iş planımız kapsamında ekiplerimiz Gölbucağı Mahallesi 535. Sokak’ta parke taşlarla yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Üst yapısı ve alt yapısıyla uzun yıllar sıkıntı yaşanmayacak daha da güzel ve modern görünüme sahip bir Bartın oluşturmak için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz” diye konuştu.

 

 

Başkan Akın, ulaşımı rahatlatmak ve yaşamı kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol, kaldırım yapım ve ihtiyaç duyulan noktalarda başlatılan bakım onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›