Akın Pudra Lezzette!

Vatandaşlarla bir araya gelen, her fırsatta esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Pudra Lezzet Atölyesi sahibi Ayşegül Püskülcü’yü ziyaret ederek, “Ülkenin gelişmişlik düzeyinin en belirgin ölçütlerinden birisi de kadınların işgücü hayatında yer alma oranıdır. Kadın girişimcilerimizin hem kendileri hem de istihdam ettikleri kişiler için iş yaratmaları ve çalışma yaşamında daha etkin ve aktif olmaları bizleri mutlu kılıyor” dedi.
Bu haber 2023-01-25 16:07:15 eklenmiş ve 424 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarla bir araya gelerek, her fırsatta esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, istişarelerde bulunarak, talep ve önerileri dinleyerek, gerekli notları almaya devam ediyor.

 

 

Akın, esnaf ziyaretleri kapsamında Bartın ekonomisine ve istihdama katkı sunan Pudra Lezzet Atölyesi sahibi Ayşegül Püskülcü’yü ziyaret etti.

 

 

Başkan Akın, sohbet havasında geçen ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında, “Ülkenin gelişmişlik düzeyinin en belirgin ölçütlerinden birisi de kadınların işgücü hayatında yer alma oranıdır. Kadın girişimcilerimizin hem kendileri hem de istihdam ettikleri kişiler için iş yaratmaları ve çalışma yaşamında daha etkin ve aktif olmaları bizleri mutlu kılıyor. Güzel Bartın’ımızda da kadın emeğini üretime dönüştürüp, sektöründe çok özgün ve güzel çalışmalara imza atan Pudra Lezzet Atölyesi sahibi Ayşegül Püskülcü hanımefendiyi ziyaret ettim. Bartın’ımıza değer katan çalışmaları ve misafirperverlikleri için Ayşegül Hanım’a ve ekibine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer TEKNOLOJİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›