“Toplu taşıma önemli rol üstleniyor”

Kent içindeki yollarda trafik tıkanıklığının giderilmesi konusunda toplu taşımanın çok önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, toplu taşımadaki kaliteyi daha da yukarılara çıkartmak için Bartın Belediyesi olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Bu haber 2019-07-01 09:23:24 eklenmiş ve 252 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durağı’nı ziyaret etti.

Ziyarette şoförlerle çay içip sohbet eden Akın, şoförlerin taleplerini dinledi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda ise Otobüs şoförleri Başkan Cemal Akın’a ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, taleplerini dinleme fırsatı verdikleri için kendilerine teşekkür ettiler.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Kent içindeki yollarda trafik tıkanıklığının giderilmesi konusunda toplu taşıma çok önemli bir rol üstlenmektedir. Bartın Belediyesi olarak bizlerde her zaman bu bilinçle hareket ettik. Gerek durak çalışanlarının gerekse de toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinleyerek çalışmalarımızı hayata geçirdik. Toplu taşımadaki kaliteyi daha da yukarılara çıkartmak için Bartın Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bizleri ağırlayan değerli Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri çalışmalarına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›