Akdeniz'den kurum ziyaretleri

Kurum ziyaretlerine devam eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Belediye Başkanı Cemal Akın, SGK İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Aslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar’ı ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.
Bu haber 2023-01-24 15:39:09 eklenmiş ve 364 kez görüntülenmiştir.

 

Kübra Nur AK

 

 

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz, kurum ziyaretlerine devam ediyor. Akdeniz ziyaretleri kapsamında Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın SGK İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel, Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Aslan ve Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar'ı ziyaret etti.

 

 

Akdeniz’e ziyaretlerde; Yönetim Kurulu Üyeleri Terziler ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Kaymakçı, Ulus Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve ESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Özer, Ulus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve ESOB Başkan Yardımcısı Barış Gökalp eşlik etti.

 

 

Akdeniz, Akın’a esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti

 

 

Bartın Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

 

 

Ziyarette Birlik ve Belediye çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.  Başkan Akın ziyarette yaptığı açıklamada her zaman esnafın yanında olduklarını vurgularken Akdeniz ise Akın’a esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

 

 

Başkan Akın ziyarette yaptığı açıklamada her zaman esnafın yanında olduklarını vurgularken Akdeniz ise Akın’a esnafa verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Akdeniz yaptığı açıklamada ise, “Belediye Başkanı Sayın Cemal Akın’a esnafımızın her zaman yanında oldukları için gösterdiği yakın ilgi ve alakasına Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, şahsım ve esnaflarımız adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

SGK mevzuatları ve teşvikler görüşüldü

 

 

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bartın SGK İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel’i ziyaret etti. Ziyarette SGK mevzuatları ve teşvikler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Birlik Başkanı Akdeniz, İl Müdürü Çengel ’in her zaman esnafa yardımcı olduğunu belirterek teşekkür etti. Akdeniz açıklamasında, “Değerli Müdürümüz Sayın Şaban Çengel beye gösterdikleri yakın ilgi ve alakasına ayrıca her zaman üyelerimize yardımcı oldukları kurum çalışanlarına da Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Oda Başkanlarımız, şahsım ve esnaflarımız adına çok teşekkür ederim” dedi.

 

 

Eğitim faaliyetleri değerlendirildi

 

 

Bartın Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar’ı ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken ilimizdeki eğitim faaliyetleri değerlendirildi.

 

 

ESOB Başkanı Yılmaz Akdeniz ziyaret sonunda yaptığı açıklamada ise, “Değerli Müdürümüz sayın Oğuzhan Acar’a göstermiş olduğu misafirperverliğe ve hoş sohbetleri için Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulum ve şahsım adına çok teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdi.

 

 

Akdeniz’den Aslan’a ziyaret
Bartın Esnaf ve Sanatlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Aslan’ı ziyaret etti. Ziyarette ilimizdeki güvenlik çalışmaları değerlendirilirken Akdeniz, başarılı çalışmalarından dolayı İl Jandarma Komutanı Albay Ersin Aslan’a teşekkür ederek başarılarının devamı diledi. Ziyarette güncel konular görüşülürken ilimizdeki güvenlik faaliyetleri değerlendirildi.

 

 

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ersin Aslan yerel yönetimlerle sırt sırta çalışmaya önem verdiğini belirterek, “Şehrimizin daha güvenli daha refah bir şehir haline gelebilmesi için gayret sarf ediyoruz. Vatanın ve milletin huzuru, mutluluğu, Devletin güvenliği ve devamlılığı için hizmet veren bu teşkilatın mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyoruz” dedi.
Bartın ESOB Başkanı Yılmaz Akdeniz ise ziyarette yaptığı konuşmada Jandarma Albay Ersin Aslan’ın her zaman esnafın yanında yer aldığını belirterek, “Tüm Jandarma Komutanlığımıza saygı ve şükranlarımızı ileterek sıcak ve samimi sohbetten dolayı teşekkürlerimi sunarım. İl Jandarma Komutanımız Albay Ersin Aslan’a başarılı çalışmalarının devamını diler teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

ETİKETLER : Yılmaz Akdeniz Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›