Neşet Ertaş türkülerle anıldı

Neşet Ertaş, Bartın’da unutulmadı. Türk Halk Müziği’ne adını altın harflerle yazdıran halk ozanı, “Bozkırın tezenesi” Neşet Ertaş, türkülerle anıldı. Bartın Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Neşet Ertaş türkülerini seslendirdi.
Bu haber 2023-01-23 17:18:55 eklenmiş ve 107 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’nun gerçekleştirdiği “Türkülerle Neşet Ertaş Konseri” ile Bartınlılara unutulmaz bir gece yaşatıldı.

 

 

21 Ocak Cumartesi günü Bartın Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konser saat 19.30’da başladı.

 

 

Yaklaşık 2 saat süren konserde Bartın Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, “Neşet Ertaş türküleri ile kulakların pasını sildi.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye olarak Bartın’ın kültür ve sanatına katkı yapmayı sürdürdüklerinin altını çizerek, katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

 

 

Konser sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Bartın Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu ‘Türkülerle Neşat Ertaş’ konseri ile sahne aldı. 32 ses 10 saz sanatçısından oluşan koromuz birbirinden güzel Neşat Ertaş türküleri ile katılımcılara güzel bir akşam yaşattı. Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde İbrahim Özel şefliğinde çalışmalarını sürdüren koromuzun koro şefinden ses ve saz sanatçılarına kadar tüm üyelerini başarılı performanslarından dolayı kutluyor, bize bu eşsiz müzik ziyafetini sundukları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›