Doğalgaz çalışmaları değerlendirildi

Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürlüğünde çalışan personelle bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, gerçekleştirilen doğalgaz çalışmaları ile belediye sınırlarına yeni katılan mahallelerde gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişlerinde bulundu.
Bu haber 2023-01-23 17:02:15 eklenmiş ve 113 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürlüğünde çalışan personelle bir araya geldi.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Önder, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Çebi ve Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürü Murat Tutal’ın hazır bulunduğu programda Başkan Akın, Bartın’da bugüne kadar gerçekleştirilen doğalgaz çalışmaları ile belediye sınırlarına yeni katılan mahallelerde gerçekleştirilecek olan doğalgaz çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişlerinde bulundu.

 

 

Program sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürlüğü’nde çalışan dostlarımız ve aileleri ile güzel bir hafta sonu bir araya geldik. Programda ilimizde bugüne kadar gerçekleştirilen doğalgaz çalışmaları ile belediye sınırlarımıza yeni katılan mahallelerimizde gerçekleştireceğimiz doğalgaz çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişlerinde bulunduk. Ayrıca değerli dostlarımıza ve şehrimize kazandırmış olduğumuz hizmetler hakkında bilgiler verdik. Sağlığın her şeyden önce geldiğini bilerek hava kirliliği ile mücadele etmek amacıyla 2010 yılında belediye meclisimizde almış olduğumuz karar ile şehrimize kazandırdığımız doğalgaz hizmeti bugün itibariyle 19 mahallemizde kullanılıyor. Bu süreçte Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdürlüğü çalışanları büyük emek ve özveri ile çalıştılar. Yine doğalgaz çalışmaları ile koordineli şekilde gerçekleştirmiş olduğumuz altyapı ve üstyapı çalışmalarında belediye personelimizde büyük emek sarf ettiler. Bu hizmetin kazandırılmasında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›