AK Gençlik’ten doğum günü sürprizi

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan gençlere doğum günü sürprizi yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım, “Türkiye’de gençlerden en çok oy alan birinci parti, yine tartışmasız AK Parti'dir ve almaya da devam edecek. Genç kardeşlerimiz bizler için çok önemli. Gençler Türkiye'nin vizyonu ve geleceği” dedi.
Bu haber 2023-01-23 16:59:40 eklenmiş ve 437 kez görüntülenmiştir.

 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım, Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan gençlere doğum günü sürprizi yapmaya başladı.

 

 

Gençleri evlerinde ziyaret ederek doğum günlerini kutlayan Yıldırım, “AK Parti değişen ve dönüşen Türkiye’nin mimarıdır. Gençlere kulak verip, sorunlarını dinleyen tek partidir. Ayrıca gençlerin taleplerini, arzularını hükümet programlarına dahil eden siyasetçi de yine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler de Cumhurbaşkanımızın neferleri olarak genç kardeşlerimizle bir araya geliyor, hem talep ve beklentilerini dinliyoruz, hem de karşılıklı görüş alışverişi yapıyoruz. ‘Yeni Yaşında AK Gençlik yanında’ sloganı ile başlattığımız çalışmalarımıza aralıksız devam edecek, ulaşabildiğimiz bütün gençlerimize ulaşacağız” dedi.

 

 

“Gençler, Türkiye'nin vizyonu ve geleceği”

 

 

Son 21 yılda AK Parti’nin tüm icraatlarında gençlerin ve gençliğin izi olduğunu kaydeden Yıldırım, “Türkiye’de gençlerden en çok oy alan birinci parti, yine tartışmasız AK Parti'dir ve almaya da devam edecek. Genç kardeşlerimiz bizler için çok önemli. Gençler, Türkiye'nin vizyonu ve geleceği. Birileri ısrarla gençleri dar kalıpların içerisine hapsetmeye çalışmaktadır. Siyasetin ve siyasetçinin işi, gençlerin fikirlerini ipotek altına almaya çalışmak değildir, onlara alan açmak ve yeni fırsatlar sunmaktır. Bu noktada AK Parti, Cumhuriyet tarihinin en önde gelen siyasi partisidir. Gençleri kandırmaya çalışanlar çok iyi bilsinler ki, 2002 öncesini çok iyi biliyoruz. Çünkü artık araştıran, öğrenen bir gençlik var. Algılara boyun eğmeyen bir gençlik var” diye konuştu.

ETİKETLER : AK Parti Gençlik Kolları Onur Yıldırım
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›