Bartın Belediyesi’nden sanayinin gelişmesine destek

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren fabrikalara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdüren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi olarak Bartın’da sanayinin gelişimine katkı sağlayan ve istihdam yaratan fabrikalara her konuda destek olduklarını ifade ederken ihtiyaç duydukları noktada gereken desteği vermeye de devam edeceklerini söyledi.
Bu haber 2023-01-19 14:31:36 eklenmiş ve 107 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren fabrikalara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürdü.

 

 

Bu ziyaretler kapsamında Başkan Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Belediye Meclis Üyesi Egemen Kemik, Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Aydın ile birlikte Ertaç Tekstil Sahibi Tuncay Böyükyiğit’i, Reymer Tekstil Fabrikası Sahibi Çağrı Pekdiker’i, Ayme Tekstil Fabrikası Sahipleri Ömer Aydın, Hasan Aydın ve Mehmet Aydın’ı, MySen Tekstil Fabrikası Sahibi Ramazan Memi’yi, Enes Tekstil Fabrikası Sahibi Ömer Tan’ı, Aytim Tekstil Fabrikası Sahibi Hüsnü Aydın ve Kerem Aydın’ı ziyaret etti.

 

 

Fabrikaları gezerek, çalışanlarla sohbet eden Akın, misafirperverlikleri için fabrika sahipleri ve çalışan personellere teşekkür etti.

 

 

Ziyaretlerde Akın, çalışanların belediye çalışmalarıyla ilgili öneri ve taleplerini de dinledi.

 

 

Üzerimize düşen her konuda gerekeni yapmaya hazırız”

 

 

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Kentimize ve bölgemize ekonomik yönden hem istihdam hem de kalkınma anlamında katkı sağlayan OSB’de faaliyette bulunan fabrikalarımızı ziyaret ettik. Bartın Belediyesi olarak Bartın’ımızda bacalarını tüttüren, sanayinin gelişimine katkı sağlayan, kentimizde istihdam yaratan fabrikalarımıza her konuda destek olduk, ihtiyaç duydukları noktada gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Fabrikalarımıza da talepleri doğrultusunda aynı desteği verdik. Bundan sonra da üzerimize düşen her konuda gerekeni yapmaya hazırız. Bizleri misafir eden değerli fabrika sahiplerine ve fabrika çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›