Park projektör aydınlatmalarla ışıl ışıl oldu

Mahallelerde vatandaşların ve çocukların ihtiyaç duyduğu çocuk oyun grupları oturma yerleri ve spor sahaları gibi alanlar oluşturmaya da devam eden Bartın Belediyesi çalışmalarına bir yenisini de Karaköy Mahallesi Egemenlik Caddesi’ne ekliyor.
Bu haber 2019-06-28 09:06:15 eklenmiş ve 183 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın göreve geldiği 2009 yılında itibaren 140’ın üzerinde parkı ilimize kazandıran Bartın Belediyesi çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.  Bir süredir yapım çalışmaları devam eden Karaköy Mahallesi Egemenlik Caddesi’nde ki park alanında çalışmalarda sona gelindi.  Çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve yürüyüş yolu yapılan park alanında ekipler son olarak projektör aydınlatma lambalarının montajını gerçekleştirdi.

Konu hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Mahallelerimizde, vatandaşlarımız huzurla dinlenirken veya kondisyon aletleriyle spor yaparken çocuklarımızın da güven içerisinde oyun oynayabileceği kapsamlı parklar oluşturmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren halkımızdan gelen talepler üzerine birçok park alanını ilimize kazandırdık. Bu çalışmalarımıza bir yenisini Karaköy Mahallesi Egemenlik Caddesine ekleyeceğiz. İçinde dinlenme alanları, kondisyon aletleri, oyun gurupları olan ve yeşil alan düzenlemeleriyle büyük küçük herkese hitap eden bu güzel parkımızı en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›