Başkan Akın, Amasra Müessesesi’ni ziyaret etti

Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesi çalışanlarını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 14 Ekim 2022 meydana gelen patlamada şehit olan 42 madenci için başsağlığı temennisinde bulundu. Ziyaretin ardından ise vardiya giren ve vardiyadan çıkan işçilerle selamlaşan Akın, madencilere başsağlığı dileklerini iletti.
Bu haber 2023-01-17 14:15:00 eklenmiş ve 244 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesi çalışanlarını ziyaret etti.

 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesine gerçekleştirmiş olduğu ziyaret kapsamında ilk olarak Amasra Taş Kömürü Genel Maden İş Sendikası Amasra Şube Başkanı Ümit Çınar ile bir araya geldi. 

 

Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım ve Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi hazır bulundu. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, 14 Ekim 2022 meydana gelen patlamada şehit olan 42 madenci için başsağlığı temennisinde bulundu. Ziyaretin ardından ise vardiya giren ve vardiyadan çıkan işçilerle selamlaşan Akın, madencilere başsağlığı dileklerini iletti.

 

Daha sonra Türkiye Taş Kömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürü Ümit Yılmaz Değirmenci, Müessese Müdür Yardımcısı Batuhan Türkyaşar, İdari Müdürü Süleyman Sırrı Bayraktar ve Amasra Taş Kömürü İşletme Müdürü Sayın Rıdvan Kapuağası'nı ziyaret eden Akın,  yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Yüreğimizi yakan haberin ilk dakikalarından itibaren sahada iyi haber alabilmek için bekledik. Yaşanan faciada maalesef vefat haberlerini derin üzüntüyle öğrendik. Hayatını kaybeden madenci kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın TTK Amasra Müessesesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›