Akın’dan Devlet Bahçeli’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi’nin devam eden projeleri hakkında bilgiler verirken Bartın’ın gelişerek değişmesi için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.
Bu haber 2023-01-17 14:12:27 eklenmiş ve 317 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

 

Bahçeli’nin Genel Merkez Binası’nda bulunan makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Akın, Bartın Belediyesi’nin devam eden projeleri hakkında MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye bilgiler verirken, Bartın’ın gelişerek değişmesi için var güçleriyle çalıştıklarını, “milliyetçi” ve üretken belediyecilik” anlayışıyla Bartın’da her vatandaşa saygı göstererek, kucaklayıcı olmaya devam ettiklerini söyledi.

 

Ziyaret sonrası bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettim. Saygıdeğer Genel Başkanımıza çalışmalarımız hakkında bilgiler verip, istişarelerde bulundum. Sayın Genel Başkanımızın tüm Bartın halkına ve hemşerilerimize selamı var. Yüce rabbim Sayın Genel Başkanımıza sağlık, sıhhat versin, başımızdan eksik etmesin” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›