“Çevre temizliğine önem veriyoruz”

Vatandaşların sağlığı için titizlikle çalışmalarını sürdüren Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemerköprü Mahallesi Taşköprü Sokak ve Sıtmayanı Caddesi’nde yol yıkama çalışması gerçekleştirdi.
Bu haber 2023-01-17 14:11:32 eklenmiş ve 579 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kemerköprü Mahallesi Taşköprü Sokak ve Sıtmayanı Caddesi’nde yol yıkama çalışması gerçekleştirdi.

 

Temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddeleri ve ara sokakları tazyikli su ile yıkayarak toz ve birikintilerden arındırma işlemini gerçekleştiriyor.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yürütülen yol ve kaldırım yıkama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında, vatandaşların genel sağlığını ilgilendiren konularda son derece hassas davranarak, belediye çalışmalarının olmazsa olmazlarından birisinin de çevre temizliği olduğunu ifade etti. Başkan Akın, “Kentimizin temizliği ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Ekiplerimiz yıkama çalışmalarını Kemerköprü Mahallesi Taşköprü Sokak ve Sıtmayanı Caddesi’nde sürdürdüler. Yol ve kaldırım yıkama çalışmalarımız iş ve çalışma programımız dâhilinde ihtiyaç duyulan noktalarda devam edecek” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›