İki noktada daha konteynerler yeraltına alındı

Toplu çöpün çıktığı noktalarda çöp konteynerlerini yer altına almaya devam eden Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki noktada daha konteynerleri yer altına aldı. Görüntü kirliliğini de önlemek adına çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler son olarak Ali Gama Sokak ve Sıtmayanı Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdi.
Bu haber 2023-01-17 14:08:51 eklenmiş ve 591 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri toplu çöpün çıktığı noktalarda çöp konteynerlerini yeraltına almaya devam ediyor.

 

Şehrin birçok noktasında çöpleri yeraltına alan Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Demirciler Mahallesi Ali Gama Sokak ve Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdi.

 

Toplu çöpün çok çıktığı bu bölgeye de yeraltı çöp konteyneri yerleştiren ekipler, vatandaşlara konteynere el değmeden daha hijyenik şekilde çöplerini atabilme imkanı sağladı.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu. Çalışmalar kent merkezinde ve mahaller de ihtiyaç duyulan ve uygun görülen diğer noktalarda da uygulamaya devam edeceklerini belirten Başkan Akın, “Toplu çöpün çıktığı alanlarda çöp konteynerlerini yeraltına almaya devam ediyoruz. Bu çalışmamız ile çöpleri yer altına hapsederek hem görüntü kirliliğini önlüyoruz hem de konteynerlerin işgal ettiği alanlardan tasarruf sağlamış oluyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza konteynere el değmeden daha hijyenik şekilde çöplerini atabilme imkanı sağlıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz son olarak, Demirciler Mahallesi Ali Gama Sokak ve Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi’nde çalışma gerçekleştirdiler. Çalışmalarımız kent merkezinde ve mahallerimiz de de ihtiyaç duyulan ve uygun görülen diğer noktalarda da uygulanacak. Belediye olarak daha güzel Belediye olarak daha güzel ve daha modern bir Bartın oluşturmak ve hayatı kolaylaştırmak için ne lazımsa yapıyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›