Akın, Uğur ailesinin misafiri oldu

Beraberindeki heyetle birlikte Terkehatipler Köyü’nde Uğur ailesinin misafiri olan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Batı Karadeniz’in incisi konumunda olan, yeşil ile mavinin buluştuğu güzel şehrimize halkımızım yaşam kalitesini artırabilmek için vatandaşlarımızla birlik beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Bu haber 2023-01-16 15:34:53 eklenmiş ve 61 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel Yağcı ve Rıfat Güneş ile birlikte Terkehatipler Köyü’nde Uğur ailesinin misafiri oldu.

 

 

Ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede Başkan Akın, “Köy ziyaretlerimiz çerçevesinde Uğur ailesinin misafiri olduk. Dostlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Ziyaretimizde altyapı ve üstyapı çalışmalarımızın yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz gibi birçok alanda Belediye olarak yapmış olduğumuz çalışmaları anlattık. Batı Karadeniz’in incisi konumunda olan, yeşil ile mavinin buluştuğu güzel şehrimize halkımızım yaşam kalitesini artırabilmek için vatandaşlarımızla birlik beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Misafirperverlikleri için kıymetli dostlarımıza ve Terkehatipler Köyü Muhtarımız Hulusi Külük’e teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›