“Şehrimizin sorunları hakkında düşünceleri dinliyoruz”

Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare programına katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Dostlarımızla buluşmaya devam ediyor, şehrimizin sorunları hakkında düşünceleri dinliyoruz” dedi.
Bu haber 2023-01-16 15:33:37 eklenmiş ve 43 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare programına katıldı.

 

 

Belediye çalışmalarının değerlendirildiği programda Başkan Akın, projelerle ilgili öneri ve talepleri de dinledi.

 

 

Program sonunda yaptığı açıklamasında, “Dostlarımızla buluşmaya devam ediyor, şehrimizin sorunları hakkında düşünceleri dinliyoruz. Bugünde Kadın Aile Çocuk Engelli Politikaları Başkanlığımızın (KAÇEP) düzenlemiş olduğu programa Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanımız Murat Demir ile birlikte katıldık.  Katılımcı Yerel Yönetim anlayışımızla tüm vatandaşlarımızın düşüncelerini önemsiyor, sık sık halkımızla bir araya geliyoruz. Şehrimizdeki hava kirliliğinin önlenmesi, Bartın Irmağı'nın kanalizasyondan kurtulması, uzun yıllar hizmet verecek olan su hattının şehrimize kazandırması, yeni sosyal alanların açılması gibi önemli çalışmaların yanı sıra altyapı, üstyapı, sosyal, kültürel ve sanatsal çalışmalarımızla birçok proje ve çalışmaya imza attık. Yapılamayan hizmetlerin tamamını 14 yıla sığdırmanın gayretiyle çabalarken hizmet aşkıyla şehrimizde hayata geçirdiğimiz projelerle Belediyemizin hizmet kabiliyetini daha da artırdık. Tüm bu çalışmaları halkımızla gerçekleştirmiş olduğumuz istişareler doğrultusunda hayata geçirdik. Aynı anlayış içinde çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›