Başkan Hasankadı’da vatandaşlarla bir araya geldi

Beraberindeki heyetle birlikte Hasankadı beldesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların ve esnafların projelerle ilgili öneri ve taleplerini dinleyerek tüm esnafa hayırlı işler diledi.
Bu haber 2023-01-14 15:46:19 eklenmiş ve 250 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Hasankadı beldesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

 

Başkan Akın ilk olarak Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, Hasankadı’da gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili Başkan Emiroğlu’ndan bilgi aldı.

 

 

Projelerin değerlendirildiği sohbette Başkan Şeref Emiroğlu, desteklerinden ve nazik ziyaretlerinden dolayı ziyarete gelen Başkan Akın’a teşekkür etti.

 

 

Belediye ziyaretinin ardından Başkan Akın beldede esnaf ziyaretinde bulundu.

 

 

Esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşan Akın, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

 

Vatandaşların ve esnafların projelerle ilgili öneri ve taleplerini de dinleyen Akın, tüm esnaflara hayırlı işler diledi.

 

 

“Hasankadı esnaflarımızı ziyaret ettik”

 

 

Ziyaret programlarının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Hasankadı beldemizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hasankadı esnaflarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde esnaf dostlarımızın hal ve hatırlarını sorup işlerinde bol kazanç temennisinde bulunduk. Bugün ki ziyaretlerimizde göstermiş oldukları misafirperverlikleri için başta Belediye Başkanımıza ve Hasankadılı esnaf dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›