Akın, minik öğrencilere hediyeler verdi

Gürgenpınarı İlkokulu Müdürü Ersin Doğan, 7 Eylül Anaokulu Müdürü Filiz Karaca’yı ve öğretmenleri ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, minik öğrencilere Afet ve Çocuk Ajandası kitabı hediye ederek başarılar diledi.
Bu haber 2023-01-13 16:49:15 eklenmiş ve 33 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Gürgenpınarı İlkokulu Müdürü Ersin Doğan, 7 Eylül Anaokulu Müdürü Filiz Karaca’yı ve öğretmenleri ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen bu ziyaret sırasında öğrenci ve öğretmenlerle de konuşan Akın, tüm öğrencilere başarılar diledi.

 

 

Öğretmelerin talep ve önerilerini dinleyen Akın belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

 

 

Daha sonra sınıfları gezen Başkan Cemal Akın, minik öğrencilere Afet ve Çocuk Ajandası kitabı hediye etti.

 

 

Öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Cemal Akın, minik öğrencilere isteklerinin olup olmadığını sordu.

 

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, “Bartın Belediyesi olarak eğitime önem veriyoruz ve bu kapsamda eğitim kurumlarımızı tek tek ziyaret ediyoruz. Bugüne kadar gerek velilerin, eğitmenlerin ve idarecilerin belediyemize ziyaretlerinde gerekse bizim ziyaretlerimizde ihtiyaçlar ortaya konulup tespit edildikten sonra gerekli çalışmaları hızla başlattık. Bugünkü ziyaretimizde böyle bir ziyarettir hem talepleri dinliyoruz hem de çalışmalarımızla ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda da son olarak Gürgenpınarı İlkokulu ve 7 Eylül Anaokulu ’nu ziyaret ettik. Öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet gerçekleştirdik. Bugün bizleri ağırlayan değerli Okul Müdürlerimiz Ersin Doğan, Filiz Karaca ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›