Başkan Akın, Tunceli Gazisini ziyaret etti

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberindeki heyetle birlikte Tunceli kırsalında PKK’lı teröristler ile girdikleri çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Çakmak’ı ve ailesini Kurucaşile’nin Başköy Köyündeki evinde ziyaret etti.
Bu haber 2019-06-27 16:24:47 eklenmiş ve 167 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Tunceli Gazisi Jandarma Uzman Çavuş Hasan Çakmak ve ailesini ziyaret etti. Akın, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Başkan Akın, ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamasında, şehit ve gazilerimizin; vatan sevgisinin sembolü, toprağı vatan, insanı ulus yapan değerler olduğunu vurgulayarak “Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanım Ercüment Özçelik, İl Genel Meclis Üyemiz Orhan Ölçek, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile İlçe Başkanımız Muzaffer Edebal 31 Mart Yerel Seçimlerinde Kurucaşile Belediye Başkan Adayımız Sinan Özekin ve Teşkilat Üyelerimiz ile birlikte Tunceli kırsalında PKK’lı teröristler ile girdikleri çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Hasan Çakmak’ı ve ailesini Kurucaşile’nin Başköy Köyündeki evinde ziyaret ettik. Kendisine geçmiş olsun temennimi yineliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum. Şehit ve gazilerimiz; vatan sevgisinin sembolü, toprağı vatan, insanı ulus yapan değerlerimizdir.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›