Hem sorunlarını ve taleplerini iletiyor hem de sohbet ediyorlar

Sivil toplum kuruluşları yöneticileri, muhtarlar, esnaf ve vatandaşların belediyeye gelerek çeşitli konularda danıştığını, sohbet ederek varsa sorun ya da önerilerini sunduğunu dile getiren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, bu ziyaretlerin halkla aralarındaki yakınlığı pekiştirdiğini söyledi.
Bu haber 2023-01-11 16:40:42 eklenmiş ve 34 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden konuklarını başkanlık makamında ağırladı.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediyemizi ziyaret eden Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok ve Başkan Yardımcısı Fatma Topal, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Satı Arslan, TOKİ Cami Dernek Başkanı Mehmet Kılıç ve Cami İmamı Faruk Dönmez, Karaçay Mahallesi Muhtarı İsmail Özsoy ve Karaçay Cami İmamı Ersoy Uğur, Şehidimiz Gürdal Çakır’ın babası Mustafa Çakır, Çakraz ve Köyleri Yardımlaşma Kalkındırma ve Turizm Derneği Başkanı Murat Önel, Tarık Özmen, Engin Özcan, Olcay Tezel, Uluköy Muhtarı Selahattin Zengin, LÖSEV Ankara İl Temsilcileri Gonca Karadaş, Hazal Çolak, Bartın İl Temsilcileri Nesli Ünal, Elif Ulupınar ve Rabia Öztürk, Bedil Köyü Muhtarı Muzaffer Kabak, Esenyurt Köyü Muhtarı Recai Çakın, Kutlubey Tabaklar Köyü Muhtarı Şaban Yamakoğlu, Araştırmacı Yazar Çetin Asma, Ergin Çatan, Yüksel Özmen, Mustafa Bulut, Oğuzhan Bulut, Gürhan Bulut, Recep Bozkurt, Şevki Gök, Eray Gök, Hüseyin Aldırak, Mehmet Karataş, Emre Güneş, Seyhan Güneş, Coşkun Sesver, Ramazan Çeliker, Yaşar Yolcu, Arif Korhan Pulluk, Lütfi Kara, Esra Köklü, Satı Uzun’u makamında ağırladı.

 

 

Ziyaretlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Akın, “Değerli sivil toplum kuruluşları yöneticileri, muhtarlarımız, esnaf ve vatandaşlarımız belediyemize gelerek çeşitli konularda bilgimize danışıyor, sohbet ediyor, varsa sorunu ya da önerilerini sunuyor. Bu ziyaretler halkımızla aramızdaki yakınlığın pekişmesine vesile oluyor. Bizleri ziyaret eden ve hoş sohbetleri ile mutlu eden değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›