Akın’dan Aslan’a ziyaret

Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı, CE Oto Galeri Sahibi Engin Aslan’ı ofisinde ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapım çalışmaları devam eden Oto Galericiler Sitesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Bu haber 2023-01-11 16:37:50 eklenmiş ve 42 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Oto Galericiler Derneği Başkanı, CE Oto Galeri Sahibi Engin Aslan’ı ofisinde ziyaret etti.

 

 

Eybey Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ahmet Oktay’ın da hazır bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Aslan ile yapım çalışmaları devam eden Oto Galericiler Sitesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın karşılıklı görüş alışverişi ve sohbet şeklinde süren ziyaret sonunda Aslan’a işlerine kolaylık ve bereketli kazançlar diledi.

 

 

Ziyaret sonrası Başkan Akın, “Belediye olarak her fırsatta vatandaşlarımızı ziyaret ediyor taleplerini yerinde dinliyoruz. Bunun yanında kentte faaliyet gösteren tüm fabrika, şirket ve çeşitli işyerlerini de ziyaret edip iş adamı ve esnaflarımızla istişarelerde bulunuyor bu şekilde hizmetlerimizi toplumun geneline yayıyoruz. Yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan ve Bartın’daki bütün galericilerimizi tek bir alanda toplayacak olan bu projenin şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›