2023’ün ilk meclis toplantısında 25 madde görüşülecek

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında yılın ilk toplantısı 5 Ocak Perşembe günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek. Meclis toplantısında 18 yeni gündem maddesi bulunurken, 7 gündem maddesi de Aralık ayı toplantısında komisyonlara havale edilen maddeleri içeriyor.
Bu haber 2023-01-03 16:45:11 eklenmiş ve 109 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Meclisi Ocak Ayı Toplantısı 5 Ocak Perşembe günü saat 16.00’da Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.

 

 

25 gündem maddesinin görüşüleceği toplantıda yeni gündem maddelerinin aynı sıra Aralık Ayı 2022 Meclis Toplantısında komisyonlara havale edilen maddelerde görüşülecek.

 

 

2023 yılının ilk Meclis Toplantısında 18 yeni gündem maddesi bulunurken, 7 gündem maddesi de Aralık ayı toplantısında komisyonlara havale edilen maddeleri içeriyor.

 

 

Toplantıda gündem maddeleri şu şekilde;

 

Belediye Meclis toplantılarının sesli ve görüntülü cihazlarla kayıt altına alınması hususunun görüşülmesi.

 

Belediye Meclisi toplantılarının her ayın ilk haftası yapılması ve tatil edilip edilmeyeceği hususlarının görüşülmesi.

 

Belediyenin 2022 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için komisyon oluşturulması ve gerektiğinde diğer kamu kuruluşlarından katılacak üyelere ödenecek ücretin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.

 

Meclis Başkan ve üyelerine meclis ve ihtisas komisyonu toplantılarına katıldıkları günler için ödenecek ücretin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.

 

Belediye İtfaiye Personeline 2023 yılı için ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi.

 

Belediye Zabıta Personeline 2023 yılı için ödenecek fazla mesai ücretinin belirlenmesi.

 

Harcırah bedelinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.

 

Belediyede Sözleşmeli olarak çalıştırılan Bilgisayar Mühendisi, Makine Mühendisi, Çevre Mühendisi, Ulaşım Mühendisi, Su Ürünleri Mühendisi, Şehir Plancısı, Dekarotör, Biyolog, Programcı, Arkeolog, Sanat Tarihçisinin sözleşmelerinin yenilenmesi ve ücretlerinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.

 

Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliğine güzergah ekleme talebinin görüşülmesi.

 

Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliğinde güzergah değişikliği yapılması talebinin görüşülmesi.

 

Mülkiyeti Belediyeye ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Kırtepe Mahallesi, tapuda 1452 ada, 91 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.

 

Mülkiyeti Belediyeye ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Demirciler Mahallesi, tapuda 1958 ada, 8 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.

 

Mülkiyeti Belediyeye ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Esentepe Mahallesi, tapuda 1279 ada, 10 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.

 

Tuna Mahallesi, tapuda 1642 ada, 6 numaralı parseldeki Belediyemiz hissesinin satışı talebinin görüşülmesi.

 

Tuna Mahallesi, tapuda 1552 ada, 1 parsel numaralı taşınmaz üzerinde uygulama imar plan değişikliği talebinin görüşülmesi.

 

Mülkiyeti Belediyeye ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Kemerköprü Mahallesi, tapuda 107 ada, 30 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.

 

Mülkiyeti Belediyeye ait olan yoldan ihdas sonrası oluşan Balamba Mahallesi tapuda 1366 ada, 17 numaralı parselin satış talebinin görüşülmesi.

 

Balamba Mahallesi, tapuda 1381 ada, 7 parsel numaralı taşınmaz üzerinde uygulama imar plan değişikliği talebinin görüşülmesi.

 

Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, Belediyede Sözleşmeli olarak çalıştırılan Programcı, İnşaat Mühendisi ve Jeoloji Mühendisinin sözleşmelerinin yenilenmesi ve ücretlerinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi.

 

Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen, İşyeri açma ruhsat harçlarının belirlenmesi talebinin görüşülmesi.

 

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Tuna Mahallesi, tapuda 506 ada, 163 parsel ile 1923 ada, 1 parsel numaralı parsellere ilişkin emsal bedelin ödenmesi ya da imara açılması talebinin görüşülmesi.

 

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Maliye Hazinesine ait Çayır Köyü, tapuda 102 ada, 41 parsel numaralı taşınmazın kullanıcısı Bartın Belediyesi olduğundan bahse konu taşınmazın Maliye Hazinesinden tahsisinin yapılması konusunun görüşülmesi.

 

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Şiremirçavuş Mahallesi, tapuda 2062 ada, 1 numaralı parseldeki Belediyeye ait hissenin satışı talebinin görüşülmesi.

 

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Dallıca Köyü, tapuda 1769 ada, 1 parsel numaralı taşınmazın kuzeyinde yer alan park alanında trafo alanı ayrılması amacıyla hazırlanan nazım ve uygulama imar planı değişikliğine ilişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğünün inceleme raporunun görüşülmesi.

 

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen, Şiremirtabaklar Köyü, tapuda 174 ada, 9 parsel numaralı taşınmazın güneyinde bulunan park alanı içerisinde trafo yeri ayrılmasına ilişkin olarak hazırlanan nazım ve uygulama İmar Planı değişikliği talebinin görüşülmesi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›