“Ekonomiye kazandırılmasını istiyoruz”

Bartın Belediyesi tarafından bu yıl 22’ncisi düzenlenen “El Emeği Göz Nuru ve Hediyelik Eşya Fuarı’nda stant açan emekçilerle kahvaltı programında bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “El emeği göz nuru ile yapılan ürünlere fazlasıyla destek vermeye çalışan bir kurumuz. Evlerde yapılan el emeği göz nuru ürünleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Evde yapılan ürünlerin evde kalmamasını ekonomiye kazandırılmasını arzu ediyoruz” dedi.
Bu haber 2023-01-02 10:11:39 eklenmiş ve 408 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

22. El Emeği Göz Nuru Hediyelik Eşya Fuarı katılımcıları Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

 

Bartın Belediyesi Dinlenme Evi’nde gerçekleşen kahvaltı programına Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, stant açan emekçiler katıldı.

 

“Evde yapılan ürünlerin ekonomiye kazandırılmasını arzu ediyoruz”

 

Programda konuşma yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bildiğiniz gibi el emeği göz nuru ile yapılan ürünlere fazlasıyla destek vermeye çalışan bir kurumuz. İlk göreve geldiğimiz yıllarda bir dernek kurmuştuk. Derneğimize İnkumu Tatil Beldemizde bir, Yalı Tersane Caddesi’nde bir, Belediye Bahçesi’nde bir olmak üzere toplam üç tane satış noktası yaptık. Ayrıca Yerel Ticaretin Geliştirilmesi Projemiz kapsamında Galla Pazar’ında El Emeği Göz Nuru Pazarı kuruluyor. Burada evlerde yapılan el emeği göz nuru ürünleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Evde yapılan ürünlerin evde kalmamasını ekonomiye kazandırılmasını arzu ediyoruz. Bu kapsamda da Eski Öğretmenevi binasının bulunduğu bölgede 6 tane kurs açmakla ilgili proje yaptık. Bu projenin içinde de büyük bir satış reyonu da olacak. Allah nasip ederse bu hizmetlerimize orada devam edeceğiz. Katılımlarını için teşekkür ediyorum. Bartın Belediyesi olarak her zaman emirlerinize amadeyiz. Ellerinize yüreklerinize sağlık” ifadelerini kullandı.

 

Başkan Cemal Akın, konuşmasının ardından katılımcılara fuara verdikleri katkılar için Teşekkür Belgelerini takdim etti. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›