“Bu bölge projelerimizle cazibe merkezi haline geldi”

Bartın Yalı Bölgesi’ndeki işletmeleri ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, gençlerin talep ve düşüncelerini dinleyerek karşılaştığı vatandaşlarında hal ve hatırlarını sordu. Vatandaşların geçmekten bile korktuğu bu bölgeyi göreve geldikleri ilk yıllarda yaptıkları düzenlemelerle huzur içinde güzel vakit geçirilebilecek bir yer haline getirdiklerini ifade eden Başkan Akın, “Projelerimizle bu bölge cazibe merkezi haline geldi. İnsanların yürümekten bile çekindikleri bu bölgede şu anda 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız huzur içinde güzel vakit geçirebiliyor” dedi.
Bu haber 2023-01-02 10:08:55 eklenmiş ve 391 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Yalı Bölgesi’ndeki işletmeleri ziyaret etti. Gençlerle birlikte çay içip sohbet eden Akın, gençlerin talep ve düşüncelerini dinledi. Burada işletme sahipleri ile de bir süre sohbet eden Başkan Cemal Akın, karşılaştığı vatandaşlarında hal ve hatırlarını sordu.

 

Başkan Cemal Akın’a ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Bartın Belediyesi Meclis Üyesi Ufuk Kasap, Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu ve Ülkü Ocakları Bartın İl Başkanı Duran Iğıl eşlik etti.

 

“7’den 70’e tüm vatandaşlarımız huzur içinde güzel vakit geçirebiliyor”

 

 

Gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Şehrimizin en güzel yerlerinden bir tanesi olan Yalı Bölgesi’ndeki işletmeleri ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın geçmekten bile korktuğu bu bölgeyi göreve geldiğimiz ilk yıllarda yapmış olduğumuz düzenlemelerle huzur içinde güzel vakit geçirilebilecek bir yer haline getirdik. Yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, kafeteryalar, spor aletleri yerleştirmiş olduğumuz bu bölgeye voleybol, basketbol sahaları ile tenis kortu yaptık. Sonrasında yapmış olduğumuz ışıklandırmalar ile bu bölgeyi halkımızın istifadesine sunduk. Daha sonraki yıllarda hayata geçirdiğimiz Emekliler Evi, Gazhane Kültür Parkı ve Tarihi Yalı İskelesi projelerimizle bu bölge cazibe merkezi haline geldi. İnsanların yürümekten bile çekindikleri bu bölgede şu anda 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız huzur içinde güzel vakit geçirebiliyor. Bu akşam da bu bölgedeki kafe işletmelerini ziyaret edip vatandaşlarımızla sohbet ettik. Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi, çayın tadını, kahvenin kokusunu daha keyifli hale getirdi. Halkımızın bizlere göstermiş olduğu olumlu geri dönüşler bizleri çok mutlu etti. Bizlerle hoş sohbetlerini paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›