İYİ Partili kadınlar, “Büyük Kadın Buluşması”nda bir araya geldi

Genel Merkez tarafından Ankara’da düzenlenen “Büyük Kadın Buluşması”nda Bartın’ı temsil eden İYİ Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Av. Ceyda Sargı, “Kimse merak etmesin herkes kadınların özgür olduğu, korkmadığı ve kahkaha atmaktan çekinmediği Türkiye'ye alışacak. İktidara geldiğimizde her türlü şiddetin önüne geçecek, şiddetle mücadeleye yönelik idari ve cezai yaptırımlar uygulayacağız. Şiddet uygulayan erkeğin, oluşturacağımız terapi evlerinde terapi görmesini sağlayacağız. Evden çıkan erkek olacak, kadın değil. Böylece mağdur olanın değil, suçlu olanın düzenini bozacağız” dedi.
Bu haber 2022-12-28 11:16:21 eklenmiş ve 470 kez görüntülenmiştir.

 

Evden çıkan erkek olacak, kadın değil!”

 

 

Kübra Nur AK

 

 

İYİ Parti Bartın Kadın Kolları Başkanı Av. Ceyda Sargın Genel Merkez tarafından Ankara’da düzenlenen “Büyük Kadın Buluşması”nda beraberindeki üyeler ile birlikte Bartın’ı temsil etti.

 

 

Ankara Spor Salonu'nda partisince düzenlenen “Büyük Kadın Buluşması”, Türkiye’nin dört bir yanından gelen İYİ Partili kadınlar sayesinde adeta bir karnaval havasında gerçekleştirildi. Buluşma için otobüslerle Ankara’ya adeta akın eden binlerce kadının arasında İYİ Parti Bartın İl Başkanlığı Kadın Kolları da vardı.

 

 

Avukat Ceyda Sargın’ın başkanlığını yaptığı İYİ Parti Bartın Kadın Kolları üyeleri, Ankara’daki etkinliğe tam kadro katıldı.

 

 

Erkekler salona alınmazken İYİ Parti Bartın İl Başkan Yardımcısı Semih Sargın, Merkez İlçe Başkanı İlker Aksoy, Ulus İlçe Başkanı Yusuf Yıldırım ve Kumluca Belde Başkanı Birol Şenol da diğer erkek partililer ile birlikte salon dışında kurulan dev ekrandan konuşmaları takip ederken İYİ Partili kadınlara destekte bulundular.

 

 

“Bu gece kimse uyuyamayacak”

 

 

Salona girmeden önce dışarıda bekleyen erkek partililere hitaben kısa bir konuşma yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, aslında bir kadın kurultayı planladıklarını ancak kadını erkeği, genci yaşlısı Türkiye’nin her bir köşesinden binlerce İYİ Partilinin Ankara’ya çıkarma yaptığını belirterek “Buradasınız işte. İçerisi dolu, dışarısı dolu... Bu gece kimse uyuyamayacak. Abilerin, muhteremlerin rahatını bozdunuz” diye konuştu.

 

 

“Evden çıkan erkek olacak, kadın değil!”

 

 

“Türk kadınlarını aşağı, aciz ve muhtaç görenlere inat, yenilmez gücünü anlatmaya ve göstermeye devam edeceğiz” diyen İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Türkiye’de bugün kadın değil ama insanlık, vicdan, adalet ve zihniyet sorunu yaşandığını öne sürerek sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Ama kimse merak etmesin herkes kadınların özgür olduğu, korkmadığı ve kahkaha atmaktan çekinmediği Türkiye'ye alışacak. İktidara geldiğimizde her türlü şiddetin önüne geçecek, şiddetle mücadeleye yönelik idari ve cezai yaptırımlar uygulayacağız. Şiddet uygulayan erkeğin, oluşturacağımız terapi evlerinde terapi görmesini sağlayacağız. Evden çıkan erkek olacak, kadın değil. Böylece mağdur olanın değil, suçlu olanın düzenini bozacağız.”

ETİKETLER : İYİ Parti Ceyda Sargın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›