Akın: “Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum”

Beraberindeki heyetle birlikte Bilginler Beton Gübre Kömür İnş. Malz. Gıda Nakliyat San. Tic. Ltd Şti.’ni ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.
Bu haber 2022-12-28 11:13:37 eklenmiş ve 1812 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte Bilginler Beton Gübre Kömür İnş. Malz. Gıda Nakliyat San. Tic. Ltd Şti.’ni ziyaret etti.

 

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, misafirperverliği için Firma Sahipleri Birkan Bilgin, Hakan Bilgin ve Mustafa Bilgin’e teşekkür etti.

 

 

Nazik ziyareti için Başkan Akın’a teşekkür eden firma sahipleri, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

 

 

“Çalışmaları anlattık”

 

 

Ziyaret programı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “İlimizde başarılı bir şekilde faaliyet gösteren ve çok sayıda istihdam sağlayan Bilginler’i ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Firma Sahipleri Sayın Birkan Bilgin, Sayın Hakan Bilgin, Sayın Mustafa Bilgin, Yazlar A.Ş Şirket Müdürü Sayın Seyhun Üstündağ, Tesis Müdürü Sayın Alper Şişman’ı ve çalışanları ile sohbet ederek yürüttüğümüz çalışmaları anlattık. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›