“Katılımcı Yerel Yönetim” anlayışı vurgusu!

Çeşitli etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Katılımcı Yerel Yönetim” anlayışıyla 7’den 70’e herkesin düşüncesine önem verdiklerini belirtirken “Belediyecilik, sadece rutin hizmetlerden ibaret olmayıp aynı zamanda gönüllere dokunma işidir. Bu düşünce ile hareket ettik. Yapılamayan hizmetlerin tamamını 14 yıla sığdırmanın gayretiyle çabalarken hizmet aşkıyla şehrimizde hayata geçirdiğimiz projelerle Belediyemizin hizmet kabiliyetini daha da artırdık. Bunu hep birlikte başardık. Şehrimizin alt ve üst yapısını, şehrimizin sorunlarını büyük bir atılımla çözerek gelecek nesillere hazır hale getirdik” dedi.
Bu haber 2022-12-26 16:21:51 eklenmiş ve 412 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çeşitli etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarla buluştuğu toplantılarda talep edilen ihtiyaçlarla yatırımlara daha sağlıklı yön verildiği söyledi.

 

 

Başkan Akın, çeşitli etkinliklerle sık sık vatandaşlarla buluşarak talep ve önerileri dikkatle dinlediğini belirtirken yaptığı açıklamada; “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya geliyor, çalışmalarımız hakkında bilgiler verip halkımızın düşüncelerini dinliyoruz. Dostlarımıza Üretken Belediyecilik anlayışımızla 2009 yılından itibaren şehrimize kazandırdığımız projelerimizi anlatırken, ilimizin sorunları hakkında da fikir alışverişlerinde bulunduk. Bugüne kadar halkımızla birlik beraberlik içinde çalışarak şehrimize katkı sunduk. Aynı anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana geleceğin akıllı, çevreci ve sürdürülebilir kentlerini yaratacak gençlerimizin, yaşadıkları kentin yönetimine ortak olmalarını sağladık. Onların öneri ve talepleri doğrultusunda da çalışmalarımıza yön verdik. ‘Katılımcı Yerel Yönetim’ anlayışımızla 7’den 70’e herkesin düşüncesine önem verdik. Belediyecilik, sadece rutin hizmetlerden ibaret olmayıp aynı zamanda gönüllere dokunma işidir. Bu düşünce ile hareket ettik. Yapılamayan hizmetlerin tamamını 14 yıla sığdırmanın gayretiyle çabalarken hizmet aşkıyla şehrimizde hayata geçirdiğimiz projelerle Belediyemizin hizmet kabiliyetini daha da artırdık.Bunu hep birlikte başardık. Şehrimizin alt ve üst yapısını, şehrimizin sorunlarını büyük bir atılımla çözerek gelecek nesillere hazır hale getirdik” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›