“Kültürümüzü yaşattıkları için teşekkür ediyorum”

Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursları ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kursiyerlerin talep ve önerilerini dinledi.
Bu haber 2022-12-23 17:07:47 eklenmiş ve 385 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kursları ziyaret etti.

 

 

Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı Öğretmen Evi'nde açılan Oya İşler ile Şeyda Aydın’ın usta öğreticileri olduğu ve Bartın Belediyesi Elmalık Yaşam Merkezi’nde Meliha Kocakaplan’ın öğreticisi olduğu kursları ziyaret eden Başkan Akın, kursiyerler ile sohbet ederek kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmaları inceledi.

 

 

Ziyaretlerinde belediye çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Cemal Akın kursiyerlerin talep ve önerilerini dinledi.

 

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, “Eğitimin ve öğrenmenin yaşı olmadığını bayanlarımızın yaptıkları güzel çalışmalar ile görmüş olduk. Belediye olarak her alanda eğitime büyük önem ve destek veriyoruz. Refah seviyesi yüksek olan ülkelere baktığımızda eğitim seviyeleri ön plana çıkıyor. Bu kurslar yöre insanımızın hem meslek sahibi olması hem de aile ekonomisine katkı sağlaması açısından önem arz ediyor. Belediyemiz dışında Halk Eğitim Kurslarında da eğitim alan hanımefendilere de imkânlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Geleneksel el işlerimizi yaşatan tüm hanımefendilerin ihtiyaç duyduğu her noktada gereken desteği vermeye hazırız. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum. Misafirperverlikleri ve kültürümüzü yaşattıkları için değerli hanımefendilere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : Bartın Belediyesi Cemal Akın Bartın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›