“Hastalıkta ve sağlıkta vatandaşımızın yanındayız”

Hastalık, yaşlılık gibi sebeplerden dolayı belediyeye gelemeyen vatandaşları evlerinde ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Vatandaşlarımızla daha çok bir arada olma arzusunda olduğumuzdan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkânlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz” dedi.
Bu haber 2022-12-23 09:32:56 eklenmiş ve 253 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Cemal Akın hastalık, yaşlılık gibi sebeplerden dolayı belediye gelemeyen vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

 

Daha önce birçok vatandaşı evinde ziyaret eden Başkan Cemal Akın son olarak, üç ayrı yerde ev ziyaretinde bulundu.

 

Bu kapsamda son olarak Başkan Akın, beraberinde Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Karaköy Mahallesi Muhtarı Burhan Pişkin ile birlikte Karaköy Mahallesinde oğlu Tahsin Sargın ile birlikte yaşayan 92 yaşındaki Kadir Sağın’ı, İsmail Sargın ile eşini, Hürriyet Mahallesinde Girgin Ailesi’nin kıymetli evladı Rümeysa’yı ve Aladağ Mahallesinde Recai-Emire ile Gülhan Çil ailesini ziyaret etti.

 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Akın, “Amacımız, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde hizmet ile toplumsal faydayı birleştiren belediyecilik anlayışımızla ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla daha çok bir arada olma arzusunda olduğumuzdan vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ediyoruz. Yüz yüze görüşerek onların sorunlarını dinliyor ve imkânlarımız ölçüsünde çözüm buluyoruz. Kimi zaman esnaf, kimi zaman sivil toplum kuruluşu kimi zaman ev ziyareti yapıyoruz. Yani her fırsatta halkımızla bir araya geliyoruz. Talep ve önerilerini bizzat kendilerinden dinliyoruz. Özellikle ev ziyaretlerinde hane sakinlerinin bir belediye başkanını misafir etmenin heyecanını yüzlerinde görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çaldığımız her kapıda bizi gördüklerinde sevinçle karşılayan tüm hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›