Başkan Akın’dan TSO’nun yeni yönetimine ziyaret

Beraberindeki heyetle birlikte Bartın Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, oda çalışmaları ve gerçekleştirmiş oldukları hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Bu haber 2022-12-21 14:44:58 eklenmiş ve 382 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Belediye Meclis Üyeleri Egemen Kemik, Tuncay Maden ve Ufuk Kasap ile birlikte geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı seçilen Halil Balık, Meclis Başkanı Sefai Çalıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, “Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrede Bartın Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı seçilen Halil Balık, Meclis Başkanı Sefai Çalıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Belediye Meclis Üyeleri Egemen Kemik, Tuncay Maden ve Ufuk Kasap ile birlikte ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Ziyaretimizde oda çalışmaları ve gerçekleştirmiş olduğumuz hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Değerli başkanımıza ve yönetimi kurulu üyelerinin görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın TSO
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›