Kalaycı: “2002 Türkiye’si ile 2022 Türkiye’sini kıyaslamak mümkün bile değil”

Beraberindeki teşkilat üyeleriyle beraber esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, parti teşkilatları olarak vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirtti. AK Parti’nin hizmet odağında milletinin bulunduğunu kaydeden Kalaycı, AK Parti’nin 2002’de bu yana ülkede eser siyaseti yaptığına da dikkat çekerek “Yapılamaz denilen hizmetleri tek tek hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. 2002’den önce ülkemizi krizlerin ortasında bırakanların, milletin kaynaklarını heba edenlerin hazmedemediği budur. Kaynakların milletimiz için harcanmasıdır. 2002 Türkiye’si ile 2022 Türkiye’sini kıyaslamak mümkün bile değildir. İnşallah 2023 seçimlerinden de milletimizin teveccühü ile zaferle ayrılacak, kazanımlarımızı sürdürmeye, ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.
Bu haber 2022-12-19 09:11:12 eklenmiş ve 277 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Özkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım ve Belediye Meclisi Üyesi Secaattin Aykan ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti.

 

Kalaycı ziyaretleri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bizim meselemiz, gönül kazanma meselesidir. Ülkemizi ve şehrimizi imar ve inşa etmektir. Her kapıyı çalacak, yüzlerde tebessüm, geleceğe umut olacağız” dedi.

 

Parti teşkilatları olarak vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Kalaycı, “Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın taleplerini alıyor, onlarla görüş alışverişi yapıyoruz. Bu talepler doğrultusunda da çalışmalarımıza yön veriyoruz. Çünkü bizim danışacağımız, dinleyeceğimiz taraf milletimizdir. Milletimizin isteklerine göre politikalarımıza yön vermek asli görevimizdir. AK Partimiz hizmetin adıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için teşkilatlar olarak durmadan duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“Vatandaşlarımız gerçeklerin farkında”

 

Vatandaşların muhalefetin karalama siyasetine prim vermediğini de ziyaretlerinde gördüklerini kaydeden Başkan Kalaycı, “Milletimiz kendisi için çalışan, mücadele edenin partimiz olduğunun farkında. İstedikleri kadar algı yapsınlar. Bizim derdimiz milletimizin geleceği, ülkemizin hedefleri. Biz tavsiyelerimizi Amerika’dan değil, kendi insanımızdan alıyoruz. Çünkü insanımız için çalışıyoruz. 2002’den olduğu gibi insanımız için ülkemiz için çalışmaya devam edecek, ülkemizi büyütmek için geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milletimizin bize olan güvenini 20 yıldır boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız. Herkes çok iyi biliyor ki bu ülkede sessiz devrimleri AK Parti iktidarları yapmıştır. Taş üstüne taş bizim hükümetlerimiz zamanında bırakılmıştır. Yapılan çalışmalar halkımızın gözü önünde ve bilgisi dahilindedir. Bundan sonra da bir hizmet yapılacaksa AK Parti hükümeti eliyle ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliği ile mümkün olabilir. Bu vesileyle 2023 seçimleri için zamanımız az işimiz çoktur” ifadelerini kullandı.

 

“Daha yapacak çok işimiz var”

 

AK Parti’nin hizmet odağında milletinin bulunduğunu kaydeden Kalaycı, “2002’den bu yana her şey ülkemiz için, her şey milletimiz için dedik, geceli gündüzlü çalıştık. Çünkü insanımız her şeyin en iyisine en güzeline layık. 2002 yılından bu yana bu bağlamda çözülmeyen sorunların çözüldüğü, cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının yapıldığı 20 yılı geride bıraktık. Daha gidecek, yapılacak çok işimiz var. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizi tek tek hedeflerine ulaştıracağız. Tek gayemiz, tek hedefimiz budur. AK Parti bu ülke topraklarında yaşayan insanlarımız için var olmuştur, olmaya devam edecektir. Vatandaşlarımız da her şeyin farkında. Kimin hizmet üretip, kimin üretmediğini, kimin icraat yapıp, kimin iftira, karalama siyaseti yaptığını çok iyi biliyor. 2002 yılında 1 milyar dolar için IMF kapılarında nöbet tutup, bankaların bir gecede nasıl batırıldığını, ülke ekonomisinin IMF’in eline nasıl teslim edildiğini milletimiz unutmadı. AK Parti olarak yaşanan sorunların da farkındayız. Bunu da çözecek olan partimizdir” diye konuştu.

 

“Biz eser siyaseti yapıyoruz”

 

AK Parti’nin 2002’de bu yana ülkede eser siyaseti yaptığına da dikkat çeken Kalaycı, “Yapılamaz denilen hizmetleri tek tek hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. 2002’den önce ülkemizi krizlerin ortasında bırakanların, milletin kaynaklarını heba edenlerin hazmedemediği budur. Kaynakların milletimiz için harcanmasıdır. IMF kapılarında memurunun, emeklisinin maaşını ödeyebilmek için borç kapılarında dolaşan, gecelik faizlerin yüzde 7 bin 500’lere çıktığı, insanların bir gecede 2-3 kat fakirleştiği Türkiye’den mega projeler üreten ülke konumuna ülkemizi getiren AK Partimizdir. 2002 Türkiye’si ile 2022 Türkiye’sini kıyaslamak mümkün bile değildir.  İnşallah 2023 seçimlerinden de milletimizin teveccühü ile zaferle ayrılacak, kazanımlarımızı sürdürmeye, ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›