Başkan Güzelcehisar köyü ’nü ziyaret etti

Beraberindeki heyetle birlikte Güzelcehisar Köyü Hisar, Kapaklı ve Yaylacık Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizde hem çalışmalarımızı anlattık hem de dostlarımızın görüşlerini dinleme imkanı bulduk” dedi.
Bu haber 2022-12-15 15:42:13 eklenmiş ve 433 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Çebi, Fatih Demircioğlu ve Şenol Yüksel ile birlikte Güzelcehisar Köyü Hisar, Kapaklı ve Yaylacık Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi vererek, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

 

Köy ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın, “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Kent merkezinde yaptığımız ziyaretlerin yanı sıra köylerimizde de Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu kapsamda da Güzelcehisar Köyü’nü ziyaret ederek köy sakini dostlarımızla bir araya geldik. Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretimizde hem çalışmalarımızı anlattık hem de dostlarımızın görüşlerini dinleme imkanı bulduk. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde bizleri misafir eden Köy Muhtarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›