“Oto Servis Atölyesi”, vatandaşlara hizmet vermeye başladı

Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı’na Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından kazandırılan “Oto Servis Atölyesi”, vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Öğretmen ve öğrencilerin birlikte emek verdiği oto servis hizmetiyle hem vatandaşların taleplerine cevap verilirken hem de öğrenciler sektörün ihtiyacı olan nitelikte mesleki bilgi ve beceriye sahip "teknik eleman" olarak yetiştiriliyor.
Bu haber 2022-12-13 16:37:50 eklenmiş ve 568 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı’na Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından kazandırılan “Oto Servis Atölyesi”, vatandaşlara hizmet vermeye başladı.                          

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Döner Sermaye İşletmesi (DÖSE) kapsamında oto bakım atölyesine getirilen araçlara lastik sökme-takma ve balans ayarı, oto lastik tamiri, motor yağ ve filtre değişimleri, fren disk ve balata değişimi, fren hidrolik değişimi, motor test cihazı ile arıza tespiti, oto klima servisi, ateşleme sistemi servis, far ampul değişimi  hizmetleri verildiğini söyledi.

Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrencilerin birlikte emek verdiği oto servis hizmetinin amacının hem vatandaşların taleplerine cevap vermek hem de öğrencileri sektörün ihtiyacı olan nitelikte mesleki bilgi ve beceriye sahip teknik eleman yetiştirmek olduğunu söyleyen Acar, “Okulumuz idarecileri, öğretmen ile öğrencilerimize kurumum ve şahsım adına teşekkür ederek başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın MEM Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi BAKKA Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Oto Servis Atölyesi
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›