Muhtarlardan Tunç’a “doğal gaz” teşekkürü

Bartın’da doğalgazın temellerinin 2010 yılında atıldığını hatırlatan AK Parti Grup Başkan Vekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, kent merkezinin ardından ilçe ve beldelere sıranın geldiğini söyledi. Kozcağız’daki doğalgaz çalışmasında sona gelindiğini belirten Tunç, abonelik işlemlerinin başladığını ifade ederken bu yıl sonuna kadar evlere gazı vereceklerini aktardı.
Bu haber 2022-12-13 10:15:18 eklenmiş ve 338 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Kent merkezinden sonra sıra ilçe ve beldelerde”

 

Bartın Merkez Gecen Mahallesi Muhtarı Nurettin Kabataş ve Şiremirçavuş Mahallesi Muhtarı Mehmet Ay, mahallelerine doğalgazın gelmesindeki katkılarından dolayı AK Parti Grup Başkan Vekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Muhtarlarla doğalgaz çalışmaları hakkında konuşan Milletvekili Tunç, Kozcağız’da sona gelinen çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Tunç, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede; “Bartın şehir merkezinde doğalgazın 2010 yılında temelini atmıştık. 2013 yılında ilk gazı verdik. Bartın Kent merkezinden sonra şimdi sıra ilçe ve beldelerimize geldi. Doğalgaz çalışmaları başlayan Kozcağız Beldemizde çalışmalarda sona gelindi. Beldemizde abonelik işlemleri başladı. Bu yıl sonuna kadar gazı evlere vereceğiz hayırlı olsun” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Merkez Gecen Mahallesi Muhtarı Nurettin Kabataş Şiremirçavuş Mahallesi Muhtarı Mehmet Ay AK Parti Grup Başkan Vekili ve Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›