Başkan Akın’dan en özel ziyaret

Engelsiz Sanat Evi’nde eğitim gören çocukları ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 2019 yılında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yapımı tamamlanan Engelsiz Sanat Evi’nde 55 gence eğitim verildiğini söyledi.
Bu haber 2022-12-12 17:09:44 eklenmiş ve 301 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Milliyetçi Hareket Partisi KAÇEP Başkanı Esra Özşan, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bartın İl Başkanı Duran Iğıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Engelsiz Sanat Evi’nde eğitim gören çocukları ziyaret etti.

 

Özel gereksinimli öğrencilerle sohbet eden Başkan Akın, Bartın Otizmli ve Engelliler Destek Eğitim Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün ile de fikir alışverişinde bulundu.

 

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “2019 yılında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde yapımı bir yıl içinde tamamlanan Engelsiz Sanat Evi’nde eğitim gören yavrularımızı ziyaret ettik. Haftanın 6 günü 55 öğrenciye farklı zaman dilimlerinde eğitimler veren bu önemli kurum, birbirinden farklı aktivitelerle öğrencilerimize hayatı öğretiyor. Bu Engelsiz Sanat Evi’nde kardeşlerimizin sanat, spor ve bireysel eğitimlerine destek olunuyor. 4 gönüllü ve 4 kendi personelimiz olmak üzere toplam 6 eğitimciyle dersler veriliyor. 55 yavrumuz burada 6 gün boyunca 09.00-17.00 saatleri arasında eğitim görüyor.  Böylesine önemli eğitim yuvamızda görev alan tüm çalışanlara kolaylık diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›