“Hedefimiz; ilk seçimde Yeniden Refah’la iktidar olmak”

Mahalle ziyaretlerine devam ederek vatandaşlarla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem, ilk seçimde Yeniden Refah’ı iktidara getirmeyi hedeflediklerini belirtirken Fatih Erbakan’ı başkan yapacaklarını söyledi.
Bu haber 2022-12-08 16:52:13 eklenmiş ve 685 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Geçtiğimiz Kasım ayında Ankara’da büyük bir katılımla gerçekleştirilen 2. Olağan Kongresi’nde Yeniden Refah Partisi, seçim startını vermişti.

 

 

Seçim startı üzerine Bartın’daki parti teşkilatları çalışmalarına başlarken ziyaretlerini hızlandırdı.

 

 

Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Yasin Kalem önderliğinde ve Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Ramazan Yılmaz, Adem Erdal, Nezih Metin ve Necmi Önal’ın katılımıyla Çaydüzü, Esentepe ve Hendekyanı Mahallelerini ziyaret etti

 

 

Ziyaretlerinin ardından Merkez İlçe Başkanı Kalem, açıklamada bulunurken “Ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın selamlarını ilettik. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızın her zaman yanlarındayız. Vatandaşların Milli Görüş dönemindeki hizmetleri unutamadı ve vatandaşlarımızın yürekleri Erbakan sevgisiyle dolu. Bundan dolayı da istikametleri Yeniden Refah Partisi’dir” dedi.

 

 

Partilerine ve Fatih Erbakan’a büyük teveccüh olduğunu belirten Kalem; hedeflerinin Yeniden Refah’la iktidar olduğunu vurgulayarak “Yine bu ziyaretlerden anlamış olduğumuz bir geçek de şudur ki vatandaşlarımız kasa başındakilerden de, masa başındakilerden de usanmıştır. Rakam sevdalılarından da, makam sevdalılarından da usanmıştır. Geçmişte olduğu gibi, bu gün de, aldatmayan ve aldanmayan bir Erbakan’la, Dr. Fatih Erbakan ile sahalardayız.  Geçmişte olduğu gibi, bu gün de, bolluk ve bereketle gelen Refah’la, Yeniden Refah’la sahalardayız. Geçmişte olduğu gibi, bu gün de, bu necip millete ve bu güzel ümmete hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Hedefimiz ilk seçimde Yeniden Refah’la iktidar olacak, Dr. Fatih Erbakan’ı Başkan yapacağız” ifadelerini kullandı

ETİKETLER : Refah Partisi Ankara
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›