Esentepe’ye bir park daha kazandırıldı

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına devam eden Bartın Belediyesi, Esentepe Mahallesi 507. Sokağa yeni bir park alanı daha kazandırdı.
Bu haber 2022-12-08 09:07:07 eklenmiş ve 342 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Esentepe Mahallesi 507. Sokağa yeni bir park alanı daha kazandırıldı.

 

Dinlenme alanları, çocuk oyun parkı ve kondisyon aletlerinin yer aldığı park alanının çevresi de panel çitlerle çevrilerek, güvenli hale getiriliyor.

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Esentepe Mahallesi 507. Sokağa yeni bir park alanı daha kazandırdık. Park alanının içerisine dinlenme alanları, çocuk oyun parkı ve kondisyon aletleri konuldu. Yeşil alanların da yer aldığı park alanının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tabii bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte alanın çevresi ile ilgili çalışma başlattık. Parkın çevresini panel çitlerle çeviriyoruz. Bu çalışmamızla alanı çocuklarımız için daha güvenli hale getirmiş olacağız. Görev alan personelimize teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›