Plaj temizliği yapıldı

İnkumu plajında temizlik çalışması yapan Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bu haber 2022-12-08 09:05:42 eklenmiş ve 351 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın'da geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak nedeniyle Bartın Irmağı'nın denize sürüklediği atıklar, İnkumu Sahili'nde kirliliğe neden oldu.

 

Sağanak yağış nedeniyle çok sayıda plastik şişe, ilaç şişesi, turşu bidonu, ağaç ve odun parçası ile tıbbi atık birikintisi denize sürüklenirken dalgaların etkisiyle 3 kilometrelik İnkumu sahil şeridine taşınan atıklar, kirliliğe yol açtı.

 

Bunun üzerine Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İnkumu plajında temizlik çalışması yapıldı.

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Ekiplerimiz Mavi Bayraklı İnkumu tatil beldemizde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Plajımızın temizliğine büyük önem veriyoruz. Dalgaların etkisiyle sahile vuran çöpleri ekiplerimiz temizliyor. Plajımızda halkımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve görüntü kirliliğinin önüne geçebilmek için çalışmalarımızı büyük titizlik içinde sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın İnkumu sahil çöp temizlik Bartın Belediyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›