Başkan Akkonak, Gömü ve Yeşilkaya köylerini ziyaret etti

Akkonak, Gömü ve Yeşilkaya köylerini ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Kent merkezinde yaptığımız ziyaretlerin yanı sıra köylerimizde de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz” derken vatandaşların Belediye projeleriyle ilgili düşünceleri ve önerilerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.
Bu haber 2022-12-06 09:35:45 eklenmiş ve 231 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi, KAÇEP Başkan Yardımcısı Damla Bilgin Milliyetçi Hareket Partisi İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım ve Amasra İlçe Teşkilatı ile birlikte Akkonak, Gömü ve Yeşilkaya köylerini ziyaret etti.

 

Ziyaretlerle ilgili açıklamasında Başkan Akın; “Her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Kent merkezinde yaptığımız ziyaretlerin yanı sıra köylerimizde de muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onların Belediye projelerimizle ilgili düşünceleri ve önerileri bizim için çok kıymetli. Bu kapsamda da Akkonak, Gömü ve Yeşilkaya köylerini ziyaret ettik. Ziyaretimizde hem belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdik hem de dostlarımızın görüşlerini dinleme imkânı bulduk. Bizleri ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›